O kolačićima
Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju i pomažu nam da personalizujemo sadržaj, analiziramo saobraćaj i poboljšamo funkcionalnost sajta.
Klikom na “Prihvatam” slažete se sa upotrebom kolačića u skladu sa našim Uslovima korišćenja, Politikom privatnosti i Politikom kolačića. Ako želite da saznate više o tome kako koristimo kolačiće i kako ih možete kontrolisati, molimo vas da pročitate naše politike.
Koristimo kolačiće da bismo vam pomogli da se efikasno krećete i obavljate određene funkcije. U nastavku ćete pronaći detaljne informacije o svim kolačićima u okviru svake kategorije saglasnosti.
Kolačići koji su kategorisani kao „neophodni“ se čuvaju u vašem pretraživaču jer su neophodni za omogućavanje osnovnih funkcionalnosti sajta....
Neophodni kolačići su potrebni da bi se omogućile osnovne funkcije ovog sajta, kao što je obezbeđivanje bezbednog prijavljivanja ili prilagođavanje vaših preferencija za saglasnost. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.
Funkcionalni kolačići pomažu u obavljanju određenih funkcija kao što je deljenje sadržaja veb lokacije na platformama društvenih medija, prikupljanje povratnih informacija i druge funkcije trećih strana.
Analitički kolačići se koriste za razumevanje načina na koji posetioci komuniciraju sa veb-sajtom. Ovi kolačići pomažu u pružanju informacija o metrikama kao što su broj posetilaca, stopa posete samo jedne stranice, izvor saobraćaja itd.
Kolačići učinka se koriste za razumevanje i analizu ključnih indeksa učinka veb stranice koji pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva za posetioce.
Kolačići za oglašavanje se koriste da bi posetiocima pružili prilagođene reklame na osnovu stranica koje ste prethodno posetili i da analiziraju efikasnost oglasnih kampanja.
Kompanije koje u proces digitalne transformacije ne krenu danas, zakasnile su, jer će ih to u velikoj većini industrija koštati
Abadžija nije bio običan krojač. On je bio tiha ruka svakodnevice – čovek koji je znao da od komada grubog
„Ako znate zanat, od svega što je jestivo može se napraviti sladoled“, kaže Veroljub Šobić, vlasnik i sladoled majstor „Zemunske
Info dan posvećen mogućnostima finansiranja putem EU programa i fondova održan je u Francuskom institutu u Novom Sadu. Događaj je
Upravljanje komunalnim otpadom bila je tema ekološke radionice u Novom Sadu, koja je održana u okviru Zelene serije u Francuskom
Petoro pratilaca naloga EU u Srbiji na Instagramu ulazi u Novu godinu na najbolji način – uz zanimljive poklon pakete,